Maak kennis met Troost & Zo bij Linda

Bij 'Troost & Zo bij Linda' verkoop ik niet alleen bijzondere artikelen rondom het overlijden van dierbaren, maar het assortiment is veel breder. Het idee voor een troostwinkel is ontstaan, eind november 2017, toen ik een artikel las in een magazine over een dergelijke winkel in het westen van het land. Het is geen nieuw concept, maar hier in de buurt bestaat het nog niet.

Ook zijn er speciale geschenken te vinden voor bijvoorbeeld iemand die gezakt voor een examen, een vriendin die liefdesverdriet heeft of voor iemand die er gewoon even doorheen zit en wat troost, geluk en liefde kan gebruiken. Er zit voor iedereen wel een kadootje bij; zelfs als je geen troost zoekt kun je hier even heerlijk rondsnuffelen, want er zijn ook gewoon leuke woonaccessoires te vinden.

Ik heb er bewust voor gekozen om geen webshop te voeren. In de eerste plaats omdat veel van mijn producten erg fragiel en breekbaar zijn. Verder vind ik het contact met de mensen zo belangrijk. Tegenwoordig is er steeds minder tijd voor jezelf en elkaar; de tijd gaat steeds sneller en we hebben het steeds drukker. 'Troost & Zo bij Linda' is een ruimte met persoonlijkheid, er is oog en aandacht voor iedere bezoeker. Er staat een grote tafel midden in de ruimte, waar voor mijn klanten de gelegenheid is voor een Bakkie Troost. Ik probeer altijd tijd vrij te maken voor een gesprek.

Over Linda

Ik ben Linda, 43 jaar, getrouwd en sinds november 2013 de trotse moeder van onze zoon Siem. Januari 2016 ben ik moeder geworden van onze zoon Stijn, maar helaas hebben we in dit aardse leven meteen weer afscheid van hem moeten nemen. Het gemis is groot, maar we hebben ondertussen de draad van het leven wel weer opgepakt. Uit het verwerken van dit gemis is het idee geboren om een troostwinkel te beginnen.

Van origine ben ik kraamverzorgende, maar heb me daarna om laten scholen tot secretaresse. Ik heb een hele tijd als administratief medewerker in de inkoop, customer service en logistiek gewerkt.

Mijn hobby’s zijn fotograferen, handletteren, wandelen, lezen en ik vind het heerlijk om met onze hond, een Basenji, bezig te zijn.