Custom Made kaarten & teksten

Bij Troost & Zo bij Linda kunt u ook kaarten vinden die Linda zelf onder de naam Kaarten & Zo bij Linda ontworpen en gemaakt heeft.

Het is ook mogelijk om Custom-made Kaarten te laten maken. Voor een uniek ontwerp conform jouw ideeën kun je direct contact opnemen met Kaarten & Zo bij Linda.

Maatwerk

Wil je graag een maatwerk ontwerp (voor een speciale gelegenheid, een uitnodiging voor je feest, geboortekaartjes, trouwkaarten of zo) door Kaarten & Zo bij Linda naar jouw wensen gemaakt? Voor een uniek ontwerp conform jouw ideeën kun je direct contact opnemen met Kaarten & Zo bij Linda.

Stuur een mail naar info@troostenzobijlinda.nl, bel met 06-42721267 of kom langs in de winkel op Vrijthof 17 in Vierlingsbeek.

Ontwerpkosten

Als Kaarten & Zo bij Linda je ontwerp op maat maakt. Voor het maken van een maatwerk kaart brengen we € 90,00 exclusief 21% btw in rekening, bovenop de drukkosten van de kaart. Zijn er meer dan 3 opmaakrondes nodig om tot een uiteindelijk ontwerp te komen, dan rekenen we een meerprijs (dat geven we uiteraard vooraf aan!).

De eerste opmaakronde is vrijblijvend, daarna worden de ontwerpkosten à €90,00 in rekening gebracht, tenzij anders afgesproken. Laat je iets ontwerpen en zie je uiteindelijk toch af van een bestelling, dan zullen we de kosten (90 euro) in rekening brengen.

Willen jullie het logo van Kaarten & Zo bij Linda niet op de kaart hebben? Dan kan het logo tegen een meerprijs van € 45,- exclusief 21% btw verwijderd worden. Neem hiervoor contact met ons op voordat jullie de kaarten gaan bestellen. Het is namelijk niet mogelijk om de bestelling daarna nog te wijzigen.