Bestellijsten met bezorgservice

 

Bestellijsten per categorie:

  

 Bestellijst Engelen    Bestellijst Kaarsen    Bestellijst Zoet & Delicatessen    Bestellijst Symbool & Zo

 Bestellijst Theelicht, Lantaarn & Kaarsen-toebehoren    Bestellijst Sieraden    Bestellijst Thee & Zo    Bestellijst Kaarten & Zo

Bestellijst Gedenk & Zo    Bestellijst Knuffels, Kussens & Plaids    Bestellijst Fotolijsten    Bestellijst Boeken & Divers

 Mocht er nog een artikel missen; de bezorgservice geldt voor alle producten in het assortiment
Levering onder voorbehoud van voorraadsituatie; prijzen onder voorbehoud prijswijzigingen.

 

Voorwaarden bestellen met bezorgservice via bestellijst:

Ben je aan huis gebonden, wil je liever het huis niet uit of wil je graag iemand een hart onder de riem steken met een kadootje? Geef je bestelling telefonisch of via whatsapp door en we bezorgen het graag contactloos aan huis.

Natuurlijk pakken we eventuele kadootjes mooi in!

In Vierlingsbeek, Groeningen, Vortum-Mullem, Overloon, Stevensbeek, Holthees, Smakt en Maashees bezorgen wij bij een bestelbedrag vanaf €15,- gratis. Bij een lager bestelbedrag zijn de bezorgkosten € 3,50. In de andere dorpen horende bij de gemeente Boxmeer en gemeente Venray zijn de bezorgkosten € 5,- en is het minimale bestelbedrag €15,-. Is het bezorgadres buiten deze regio en zou je graag iets bezorgd willen hebben? Vraag ons dan of het wel/niet mogelijk is.

Een voor 15.00 uur geplaatste bestelling wordt snel, de bedoeling is dezelfde dag, door onszelf contactloos bij je bezorgd. Voor als je bijvoorbeeld bij iemand een kadootje wilt laten bezorgen, is levering op een ander adres ook mogelijk. In dat laatste geval moet er wel vooraf betaald worden via een “tikkie” of een betaalverzoek.

Bij thuisbezorging kun je via het mobiele pinapparaat betalen. Ook betaling vooraf met een "tikkie" of een betaalverzoek is mogelijk. De betaallink krijgt u van ons op uw mobiele telefoon of per mail. 

Deze bezorgservice geldt voor ons gehele assortiment. Wilt u iets uit ons assortiment laten bezorgen waarvan u weet dat wij het hebben (op Facebook en Instagram worden vaak nieuwe producten gepost), maar het staat niet in één van de bestellijsten, neem dan gerust contact met ons op. Levering onder voorbehoud van voorraadsituatie. Ik probeer de lijsten zo goed mogelijk up to date te houden, maar mocht er onverhoopt een artikel niet meer op voorraad zijn, zijn er geen rechten te ontlenen aan de bestellijst.

Het telefoonnummer dat je kunt gebruiken om de bestelling door te geven of informatie te vragen is 06-42721267.